Lemn stratificat

Este alcatuit din profile de lemn care prin tehnologia de stratificare a lemnului si prin finisajele de calitate il face sa fie tot mai cautat pe piata din Romania.

 

uSI

Societatea noastra produce usi de interior din lemn stratificat furniruit.Usile pot fi la comanda intr-o gama larga de modele si culori.

 

DATE DE CONTACT

S.C. Amnar Prod SRL
Strada: Putnei , Nr. 173
Fix / fax: 0230 / 564.307
Mobil: 0751 / 955.264

 

FERESTRE DIN Lemn stratificat

De ce alegem FERESTRELE din lemn STRATIFICAT ?

Pentru ca lemnul are caldura proprie, da personalitate si distinctie oricarui spatiu.
Pentru ca ferestrele din lemn pot fi perfect combinate cu usile interioare din lemn, cu scarile din lemn, cu parchetul din lemn, cu mobile din lemn.

Lemnul stratificat

Lemnul stratificat este alcatuit din profile de lemn care ofera o buna izolare termica si fonica, remarcandu-se prin  eleganta ceea ce il face sa fie tot mai cautat pe piata din Romania
Chiar daca lemnul este folosit de sute de ani el a stat la baza construirii tamplariei  lemnul este inca este de actualitate datorita faptului ca este natural si ofera un confort deosebit.

Tamplaria din lemn stratificat a aparut recent pe piata noastra este folosita tot mai des la  realizarea usilor de interior sau exterior, a ferestrelor, scarilor fiind  folosite  profile de lemn de diferite esente, au un aspect estetic deosebit cu rezistenta la foc la incercarea de efractie etc.

 

Calitatea materialelor

Lemn meranti triplustratificat-exotic sau rasinos;
Lacuri ecologice hidrodiluabile - mare rezistenta în timp la diferente de temperatura şi ultraviolete, marca SIKKENS;
Feronerie de provenienta germana Rotto \ Siegenia, inchidere multipunct;
Sticlă termopan Low-e cu argon, cu un inalt grad de izolare fonica si termica datorita pachetului de grosime 28 mm;
Etanseitatea şi izolarea termica se face cu ajutorul siliconului rezistent la UV si a doua randuri de garnituri siliconice;
Lacrimare de AL prinse pe cercevea si toc pentru protectia lemnului la apa.