Lemn stratificat

Este alcatuit din profile de lemn care prin tehnologia de stratificare a lemnului si prin finisajele de calitate il face sa fie tot mai cautat pe piata din Romania.

 

uSI

Societatea noastra produce usi de interior din lemn stratificat furniruit.Usile pot fi la comanda intr-o gama larga de modele si culori.

 

DATE DE CONTACT

S.C. Amnar Prod SRL
Strada: Putnei , Nr. 173
Fix / fax: 0230 / 564.307
Mobil: 0751 / 955.264

 

USI DIN LEMN STRATIFICAT. FURNIRUIT

 

Usile reprezinta astazi unul dintre cele mai importante alegeri in ceea ce inseamna un design  reusit, acestea pot fi de interior sau exterior
Societatea noastra produce usi de interior si usi pentru exterior din lemn masiv stratificat Usile din lemn stratificat folosesc un strat izolant intre suprafete si ofera o buna izolare fonica, usi furnruite-furnirul acestor usi este natural si poate fi din stejar, mahon, nuc, wenge etc
Usile pot fi produse la comanda intr-o gama larga de modele si culori.

Calitatea acestor produse, finisajele produselor sunt gata sa raspunda celor mai exigente standarde de fiabilitate si securitate.

Modele de usi din lemn stratificat

Usile se pot realiza folosind furnir natural de stejar, nuc, mahon, cires, bambus, etc.

Usi de tei

DURATA DE VIATA

Tehnologia de stratificare a lemnului, toate etapele parcurse de acesta de la copac pana la fereastra precum si finisajele de calitate duc durata de viata a tamplariei din lemn stratificat la aproximativ 30 de ani.